Meny

Färdigställd

Välkommen till

Rykkinn

Färdigställd

Rykkinntoppen

Projektform

Bostäder
Omsorg
Vård

Bostäder

60

Färdigställd

2020

Område

Rykkinn

På Rykkinntoppen uppfördes två stycken bostadshus tillsammans med Bakke bestående av 60 lägenheter med fantastisk panoramautsikt, ämnade för personer över 60 år samt med särskilda behov. Därför är projektet byggt invid det befintliga rehabiliteringscentret Unicare Fram. Detta medför att de boende får tillgång till faciliteter och tjänster som förenklar vardagen och bidrar till en ökad livskvalitet.

Projektet är sålt till en ny ägare med extern projektledare.

Arkitekten Meinich beskriver projektet:

Rykkinntoppen är en del av ett större projekt på Rykkinnveien 100 och består av två nya bostadsbyggnader B1 och B2. Rykkinntoppen, med fantastiskt läge, utsikt och nära naturen, byggs runt det befintliga Unicare FRAM-centret, som en del av Rykkinnveien 100. Projektet erbjuder ett hem för lyckliga vuxna som vill leva ett aktivt liv. Bostäderna är ritade med moderna lösningar och fasader.

Projektansvarig

Partners

Markus Erlandsen
Partner
Head of Investment
& Asset Management

Bakke
Leiligheter

Meinich
arkitekter

Vi investerar i platsutveckling för de boende och bygger hållbara fastigheter för arbete och innovation. Vår drivkraft hjälper oss att leda hela processen från köp av mark till färdigställda bostäder och arbetsplatser. Detta gör vi med tydligt syfte och fokus för att realisera nya värden.

Nybrokajen 5

111 48 Stockholm

© 2024 SPG AB

Alla rättigheter förbehålls.

Powered by